Fysiotherapie – Fysio in Hoofddorp

Welkom in onze praktijk in Toolenburg

Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodanig dat u weer zo goed mogelijk het dagelijkse leven, op uw niveau, kunt voortzetten. Wij begeleiden 1 op 1, wij laten u bijvoorbeeld niet alleen oefenen maar zullen gedurende de behandeling bij u blijven.

praktijk toolenburg fysiotherapie

Welke technieken worden gebruikt? Naast de fysiotherapie en de mogelijkheden die deze biedt (zoals interferentietherapie, ultrageluid, cryotherapie en oefentherapie) maken wij gebruik van bindweefseltechnieken, fascia technieken, ontspanningsoefeningen en manuele technieken. Ook kunnen wij ook proprioceptieve (steun)zooltjes voor u maken.

Daarnaast kunt u ook terecht voor haptonomie, bioresonantie, acupunctuur,oedeemtherapie, dry needling en F.O.I. al dan niet ondersteund met voedingsadviezen en sinds enige tijd bieden wij ook de mogelijkheid van kinesiotaping.

fysiotherapie behandeling Hoofddorp

Wilt u een second opinion dan bent u ook welkom voor een éénmalig consult zodat u ook de visie van ons krijgt m.b.t. tot uw klacht/probleem. Ook zijn wij ook bereid om met de huisarts contact op te nemen indien dit nodig is en alleen met uw toestemming.

 

Fysiotherapie wordt ook in 2016 vergoedt !

Vanuit de aanvullende verzekering en gaat niet ten laste van het eigen risico.

zorgverzekeraars
Het blijkt dat vele van u in de veronderstelling verkeren dat de eerste 20 behandelingen fysiotherapie zelf betaald moeten worden. Dit is onjuist. Dit heeft slechts betrekking op chronische fysiotherapie en is voor de meeste van u niet van toepassing want indien u aanvullend verzekerd bent worden de behandelingen gewoon vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bij twijfel kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Wij zijn direct toegankelijk, dus zonder tussenkomst van huisarts of specialist. Een afspraak kunt u telefonisch of mondeling maken bij onze assistente: 023 5654906 of een mail via onze afspraken planner.