Fysiotherapie in Hoofddorp

Vind je persoonlijke aandacht en inzicht in je klacht belangrijk?

Dan ben je van harte welkom bij Fysiotherapie Hoofddorp. In onze praktijk in Toolenburg kun je terecht voor advies en behandeling van je klachten. Wij nemen de tijd om naar je te luisteren en zoeken samen met jou naar de beste oplossing, zodat je je dagelijks leven weer zo goed mogelijk kunt voortzetten. Onze begeleiding is vakkundig, klantgericht en persoonlijk: tijdens de behandeling blijven we bij je en oefeningen doen we samen.

praktijk toolenburg fysiotherapie

Samen zoeken naar de oorzaak

Wij vinden het belangrijk om samen met jou op zoek te gaan naar de bron van je klacht. Door de oorzaak te achterhalen, kunnen wij je gerichter helpen en is de kans groter dat je herstel blijvend is. Ook krijg je meer inzicht in je eigen handelen en leer je wat je zelf kunt doen om de klacht in de toekomst te voorkomen. In plaats van zeggen dat je maar met je klacht moet leren leven, werken we samen aan een oplossing.

Ook thuis in alternatieve therapieën

Per klacht bekijken we in overleg met jou welke behandelmethode het meest effectief is. Dankzij onze brede kennis van alternatieve therapieën beperken we ons niet alleen tot de reguliere fysiotherapie. We kunnen ook kiezen voor acupunctuur, bioresonantie of een orthomoleculaire oplossing (zoals voedingsadvies). Eventueel doen we een levendbloedanalyse (LBA), waarbij we een klein druppeltje bloed onder de microscoop bekijken.

Veelzijdige fysiotherapie

Fysiotherapie biedt vele mogelijkheden zoals inteferentietherapie, ultrageluid, cryotherapie en oefentherapie. Wij gebruiken ook bindweefseltechnieken, fasciatechnieken, ontspanningsoefeningen en manuele technieken en hebben ervaring met dry needling. Daarnaast bieden we kinesiotaping en kunnen we proprioceptieve (steun)zooltjes voor je maken.

fysiotherapie behandeling Hoofddorp

Behoefte aan een second opinion?

Ben je bij iemand anders onder behandeling en heb je behoefte aan een second opinion of aanvullend advies? Je bent altijd welkom voor een eenmalig consult, waarbij je onze visie krijgt op jouw klacht of probleem. Als het nodig is en als je dit wilt, overleggen wij graag met je huisarts of een andere behandelaar.

Fysiotherapie wordt ook in 2016 vergoed

De vergoeding is vanuit de aanvullende verzekering en gaat niet van je eigen bijdrage af.

zorgverzekeraars
Vergoeding vanuit je aanvullende verzekering

Veel mensen denken dat ze de eerste twintig behandelingen fysiotherapie zelf moeten betalen. Dit geldt echter alleen voor chronische fysiotherapie. Als je aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen gewoon vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Twijfel je over je vergoeding neem dan even contact met ons op.

Een verwijzing is niet nodig

Voor een afspraak bij ons heb je geen verwijzing nodig van je huisarts of specialist. Maak je afspraak eenvoudig via onze afsprakenplanner, bel naar 023-5654906 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapiehoofddorp.nl. Wij zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en worden door alle zorgverzekeraars vergoed.