Bioresonantie

Alles om ons heen bestaat uit energie. En er zijn veel verschillende vormen van energie, vuur, wind, water dat stroomt maar ook het bewegen van de spieren en nog subtieler het voelen van bijvoorbeeld emoties of het hebben van onze gedachten. Zo zijn er enorm veel processen in het lichaam actief. Allemaal vormen van energie en elk proces heeft zijn eigen frequentiespectrum. Door middel van bioresonantietherapie worden heel veel van deze spectra gemeten en wanneer ze buiten een bepaalde referentiewaarde vallen kan dit iets over de verstoring van uw energetisch evenwicht vertellen van dat moment.

Deze verstoring moet herstelt worden om zo weer een goed evenwicht te krijgen

Helaas is het een feit dat er in de huidige maatschappij veel verstorende factoren zijn. Enkele voorbeelden zijn; de kwaliteit van voeding welke bespoten zijn met pesticiden, herbiciden, vervuiling van het oppervlakte water, zware metalen, stralingsbelasting, stress, medicatie etc.

Al deze zaken kunnen onze fysieke maar ook onze psychische balans verstoren. Door middel van bioresonantiemetingen zoeken we naar de verstoring(-en). Door deze te corrigeren herstellen we de balans met een betere gezondheid als resultaat.

Bioresonantie maakt gebruik van electro magnetische velden

Het systeem waar wij mee werken is de nieuwste ontwikkeling van het bedrijf G-Tech uit Amerika.
Net als ultrageluid golven en MRI’s die gebruik maken van elektromagnetische velden, zo maakt ook de bioresonantie apparatuur gebruik van ons energetisch lichaamsveld voor een accurate diagnose en wordt er ook gelijk met een behandeling begonnen.

Ons systeem is de nieuwste ontwikkeling voor Biofysische geneeskunde en Bio-informatietherapie. Welkom in de 21ste eeuw van de gezondheidszorg.
Via bioresonantie test je niet alleen organen maar er wordt ook getest op virussen, bacteriën, allergieën, voeding, hormonen, toxische belasting, soort stofwisseling (gewichtsbeheersing), zenuwstelsel en veel meer.

Bioresonantie met de Asyra PRO®

De tarieven voor Asyra bioresonantie;

1e consult, behandeling van ongeveer 1 uur € 90,-
– dit is inclusief homeopathische flesje(-s).

Vervolgconsulten zijn afhankelijk van de benodigde tijdsduur € 50,- per half uur.
Tijdsduur kan afhankelijk zijn van de uit te voeren testen.

Indicaties;
Bioresonantie is een balans herstellende therapie en de indicatielijst is daardoor erg lang. In feite maakt het niet uit met welke klacht/aandoening u komt. Al vanaf het eerste consult zal de balans herstelt worden.

Door stapeling of bijkomende factoren kunnen klachten tot uiting komen. Daardoor kan men meerdere behandelingen nodig hebben. In de praktijk blijken 3 tot 5 behandelingen het gewenste resultaat te geven. De behandelfrequentie ligt gemiddeld op 1 keer in de maand.

Daarnaast is bioresonantie ook een goede preventieve therapie omdat verstoringen al gemeten worden voordat zij zich in klachten zullen uitten.

Let op; veel zorgverzekeraars vergoeden deze therapie niet meer. Om de therapie, vanwege zijn uitzonderlijk goede mogelijkheden, toch toegankelijk te houden hebben wij het tarief drastisch verlaagd. In plaats van € 60,- betaald u nu slechts € 50,- per half uur.