In onze praktijk zijn fysiotherapeuten werkzaam om u te helpen!

In onze praktijk in Toolenburg kunt u terecht voor advies en behandeling van uw klachten.
Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en zoeken samen met u naar de beste oplossing, zodat u uw dagelijks leven weer zo goed mogelijk kunt voortzetten.

Openingstijden in Hoofddorp:

DagenOchtend  –  Middag –  Avond
Maandag:08.00 – 12.30 / 13.30 – 18.00
Dinsdag:08.00 – 12.30 / 13.30 – 21.00
Woensdag:08.00 – 12.30
Donderdag:08.00 – 12.30 / 13.30 – 21.00
Vrijdag:08.00 – 12.30 / 13.30 – 18.00

Bel nu voor een afspraak om u te helpen: 023 565 49 06

praktijk toolenburg fysiotherapie

Fysiotherapie Hoofddorp Toolenburg, Markenburg 131, 2135 DX , Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer)

Samen zoeken naar de oorzaak

Wij vinden het belangrijk om samen met u op zoek te gaan naar de bron van uw klacht. Door de oorzaak te achterhalen, kunnen wij u gerichter helpen en is de kans groter dat uw herstel blijvend is. Ook krijgt u meer inzicht in uw eigen handelen en leert u wat u zelf kunt doen om de klacht in de toekomst te voorkomen. In plaats van zeggen “u moet maar met uw klacht moet leren leven”, werken we samen aan een oplossing.

Ook thuis in alternatieve therapieën

Per klacht bekijken we in overleg met u welke behandelmethode het meest effectief is. Dankzij onze brede kennis van alternatieve therapieën beperken we ons niet alleen tot de reguliere fysiotherapie. We kunnen ook kiezen voor acupunctuur, bioresonantie of een orthomoleculaire oplossing (zoals voedingsadvies). Eventueel doen we een levendbloedanalyse (LBA), waarbij we een klein druppeltje bloed onder de microscoop bekijken.

Veelzijdige fysiotherapie

Fysiotherapie biedt vele mogelijkheden zoals inteferentietherapie, ultrageluid, cryotherapie en oefentherapie. Wij gebruiken ook bindweefseltechnieken, fasciatechnieken, ontspanningsoefeningen en manuele technieken en hebben ervaring met dry needling. Daarnaast bieden we kinesiotaping en kunnen we proprioceptieve (steun)zooltjes voor u maken.

Behoefte aan een second opinion?

Bent u bij iemand anders onder behandeling en heeft u behoefte aan een second opinion of aanvullend advies? U bent altijd welkom voor een eenmalig consult, waarbij u onze visie krijgt op uw klacht of probleem. Als het nodig is en als u dit wilt, overleggen wij graag met uw huisarts of een andere behandelaar.

Fysiotherapie wordt ook in 2017 vergoed!

De vergoeding is vanuit de aanvullende verzekering en gaat niet van uw eigen bijdrage af.

Vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering

Veel mensen denken dat ze de eerste twintig behandelingen fysiotherapie zelf moeten betalen. Dit geldt echter alleen voor chronische fysiotherapie. Als u aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen gewoon vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Twijfelt u over uw vergoeding, neem dan even contact met ons op.

Een verwijzing is niet nodig

Voor een afspraak bij ons heeft men geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Maak uw afspraak eenvoudig via onze afsprakenplanner, bel naar 023-565 49 06 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapiehoofddorp.nl. Wij zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en worden door alle zorgverzekeraars vergoed.