Fysiotherapie praktijk voor jong en oud

Vindt u persoonlijke aandacht en inzicht in uw klacht belangrijk?

Met Fysiotherapie in onze praktijk in Medisch Centrum Toolenburg aan de Markenburg 131 in Hoofddorp kunt u terecht voor behandeling voor jong en oud en advies van al uw klachten. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en zoeken samen met u naar de beste oplossing, zodat u uw dagelijks leven weer zo goed mogelijk kunt voortzetten. Onze Fysiotherapie begeleiding is vakkundig, klantgericht en persoonlijk: tijdens de behandeling blijven we bij u en oefeningen doen we samen.

praktijk toolenburg fysiotherapie

Oorzaak zoeken met behulp van de Fysiotherapeut

Wij vinden het belangrijk om samen met u op zoek te gaan naar de bron van uw klacht. Door de oorzaak te achterhalen, kunnen wij u gerichter helpen en is de kans groter dat uw herstel blijvend is. Ook krijgt u meer inzicht in uw eigen handelen en leert u wat u zelf kunt doen om de klacht in de toekomst te voorkomen. In plaats van zeggen “u moet maar met uw klacht moet leren leven”, werken we samen aan een oplossing.

Veelzijdige Fysiotherapie praktijk mogelijkheden

Bent u op zoek naar veelzijdige fysiotherapie mogelijkheden? Bij onze praktijk bieden we een breed scala aan fysiotherapeutische behandelingen om u te helpen bij het herstel en behoud van uw gezondheid en welzijn. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden die wij bieden:

  1. Orthopedische fysiotherapie: Onze ervaren fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van musculoskeletale aandoeningen, zoals gewrichts- en spierpijn, sportblessures, postoperatieve revalidatie en meer. We gebruiken verschillende technieken en oefeningen om de mobiliteit te verbeteren, pijn te verminderen en de functie te herstellen.
  2. Neurologische fysiotherapie: Voor mensen met neurologische aandoeningen zoals beroertes, multiple sclerose, de ziekte van Parkinson en andere aandoeningen van het zenuwstelsel, bieden wij gespecialiseerde behandelingen. We richten ons op het verbeteren van de bewegingsvaardigheden, het vergroten van de stabiliteit en het stimuleren van de neurologische functie.
  3. Geriatrische fysiotherapie: Deze vorm van fysiotherapie is gericht op oudere volwassenen en richt zich op het behoud van mobiliteit, het verbeteren van de balans en het voorkomen van vallen. Onze fysiotherapeuten passen specifieke oefeningen en behandelmethoden toe om de functionaliteit en zelfstandigheid van oudere patiënten te bevorderen.
  4. Ademhalings- en cardiopulmonale fysiotherapie: Voor mensen met ademhalingsproblemen, zoals chronische obstructieve longziekte (COPD), astma, longontsteking en andere longaandoeningen, bieden wij gespecialiseerde behandelingen. Onze fysiotherapeuten helpen bij het verbeteren van de ademhalingstechnieken, het vergroten van de longcapaciteit en het verminderen van kortademigheid.
  5. Sportfysiotherapie: Voor zowel recreatieve als professionele sporters bieden wij specifieke behandelingen gericht op het voorkomen en behandelen van sport gerelateerde blessures. Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met sporters om de conditie te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en een snel herstel mogelijk te maken.
  6. Revalidatie na een operatie: Als u een operatie heeft ondergaan, kunnen onze fysiotherapeuten u helpen bij het herstelproces. We bieden aangepaste behandelplannen om de mobiliteit te herstellen, de spierkracht op te bouwen en de functie van het geopereerde gebied te verbeteren.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de veelzijdige fysiotherapie mogelijkheden die wij bieden. Ons team van deskundige fysiotherapeuten staat klaar om u te helpen bij uw specifieke behoeften en doelen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen op uw weg naar herstel en welzijn.