→ Samenwerkingsverband

door | 7 mei 2015

Fysiotherapiehoofddorp.nl heeft een samenwerkingsverband met Chiropractie Hoofddorp van dhr. R. Meijer in Hoofddorp. Daarnaast zijn wij druk bezig om samenwerkingsverbanden op te zetten met andere disciplines binnen de gezondheidszorg in deze regio.

Het belang van samenwerken moge duidelijk zijn; indien wij niet in staat zijn om uw klachten te verlichten dan zullen wij u attenderen op collega´s die dat mogelijk wel zijn. Dit gebeurd uiteraard in overleg met u.
Daarnaast verwijzen wij ook cliënten naar Mark Bloemberg in Zwanenburg. Mark is manueel visceraal therapeut. Dit is een combinatie van viscerale therapie, manuele therapie en craniosacraal therapie. Mark behandeld ook baby´s door middel van zachte manipulatieve technieken.

Uiteraard hebben wij ook overleg met de diverse huisartsen/specialisten in de regio indien de noodzaak dit vereist. Vast overleg is er o.a. met de huisartsenpraktijk van Mw. Dr. H. Sharafbayani.
Daarnaast is er interdisciplinair en multidisciplinair overleg omtrent de ziekte van Parkinson aangezien de praktijk participeert in het zogenaamde Parkinsonnet.